Lattjolajban – del 2. Superrolig skrivtävling. 29 maj – 17 juni 2018.

Nu kan du go bananas, skriva helcrazy och försöka få till en seriös story inom vissa givna ramar. En uppdaterad repris av förra årets succé, helt enkelt.

Skriv en text på max 900 ord – innehållande alla de följande orden:

Lerskiffer, snömos, fulöl, formationer, eruptiva, djonk, kaskoförsäkring, krängningshämmare, förtappelse, Bokklubben Svalan, stormvind, stackato, Korsikan, korsband, falsifikat, gyllenläder, dröppel, schatull, kamfer, kubikfamn, tingeltangel och nasal.

Följande meningar måste också vara med:

Samtidigt vid Stortorget.

Vem är den där sodomiten egentligen?

Tog inte narkosen?

Den ska även innehålla ett mysterium och något sexigt. Minst 2 karaktärer måste också vara med för att bli godkänd, varav den ena måste heta Nick Carter.

Den ska förstås vara begriplig och hålla den röda tråden. Den som lyckas bäst OCH får mig att skratta så att löständerna ryker – ja, den har vunnit!

Det är ok att böja orden. Du får lämna in hur många bidrag du vill. Ambition måste belönas, så den som har skickat in tre eller flera får även ett fint bokpris.

Maila in ditt bidrag/dina bidrag senast den 17 juni till dufvasord@outlook.com. Skriv ”Snömos” i ämnesraden.

 

1:a priset är en gratis 1:a kapitel-analys (värde 1375 kr) och 40 % rabatt på ett valfritt lektörspaket.

2:a – 3:dje pristagare får halva priset på en 1:a kapitel (värde 687 kr).

Priset är giltigt i 1 år.

I och med att du deltar i tävlingen godkänner du även att jag lägger upp de vinnande bidragen på min hemsida, Instagram, facebook och min blogg.

 

STORT LYCKA TILL!