Min mejladress är: dufvasord@outlook.com

Har du några funderingar angående mina tjänster, så tveka inte att skicka in ett mejl. Jag besvarar dem inom 24 timmar, eventuellt fortare än så.

 

Dataskydd

Här sammanfattar jag hur jag hanterar mitt företags dataskydd och de personuppgifter jag samlar in. Denna sida uppdaterades senast 180525.

Vem är jag

Jag heter Synöve Borlaug Dufva och driver en enskild firma. Mina kontaktuppgifter är Snickarvägen 23, 19730 Bro, 070-0389801, dufvasord@outlook.com. Jag äger den här webbplatsen, www.dufvasord.se  I mitt företag arbetar jag som lektör, redaktör, korrekturläsare och manusutvecklare.

Eftersom jag inte har anställda och sköter allt själv i mitt företag är det bara jag som har tillgång till de personuppgifter jag samlar in. Jag samlar in så få personuppgifter som möjligt och sällan något mer än sådant som namn, e-postadress, telefonnummer och postadress.

Du är alltid välkommen att kontakta mig om du undrar över vilka personuppgifter jag har sparat om dig och varför jag har dem. Om du önskar att jag tar bort dem gör jag det, såvida det inte strider mot lagliga eller praktiska krav – personuppgifter som ligger i min bokföring ska exempelvis sparas i sju år enligt bokföringslagen, och har vi en pågående kundrelation behöver jag ha kontaktuppgifter till dig.

Jag sprider aldrig vidare insamlade personuppgifter till andra parter, och jag är den enda som har inloggning till de tjänster jag använder där en del uppgifter sparas.

Min webbplats är skapad med hjälp av WordPress och jag har automatisk uppdatering av WordPress, samt uppdaterar de tillägg jag använder så snart det är möjligt för att skydda mig mot säkerhetsläckor. De tjänster jag använder där personuppgifter kan bli aktuella är genomgående etablerade företag som själva arbetar med att hålla sitt dataskydd lagenligt och säkert.