NYHET – LEDTRÅD! De tre felen finns under knappen ”Lektörspaket, prislistor & viktig information.” När du har hittat det ena så hittar du lätt de två andra, kan jag väl säga.

 

 Vis av erfarenhet, ålder och hur andra gör, så inbjuder jag till en enkel, och förhoppningsvis, rolig tävling, där vinsten är något du kan ge bort i julklapp. Eller behålla själv. Jag lägger mig inte i det. Vinsten är det som finns på följande bild:

 

Ett paket med ett stycke väggalmanacka för 2018, av Nina Hemmingsson och en Resedagbok ”New York, guide och målarbok i ett.” Båda garanterat nya och obrutna. Kände att det var viktigt. Jag menar, hur kul är det att överta mina anteckningar.

Nog om detta! Frågan är hur TÄVLINGEN går till, eller hur.

Du ska hitta tre (3) stycken fel som finns någonstans på min hemsida. När du har hittat dessa skickar du in svaret till min mail: dufvasord@outlook.com. Märk mailet med ”Finn 3 fel”.

Motivera varför just DU ska vinna det fina paketet. Jag drar en vinnare.  Lätt som en plätt. Glöm inte att bifoga namn och adress! Annars blir det svårt.

Senast torsdagen den 14 december 2017 klockan 21:00 vill jag ha det rätta svaret. Då hinner du få paketet lagom till jul. Om Posten vill.

 

Observerva att mina foton inte ingår i tävlingen. Och med det menar jag att även om du tycker de är ”fel” så är det inte så jag har tänkt. (Här vill jag lägga till en blinkblink-emoij men ”alla” säger att man inte ska vara så frikostig med såna och speciellt inte på en professionell sida.) Och visst kan det hända att du hittar fel som jag inte hade en aning om (gud förbjude) men det är endast de fel som jag är varse om som ingår i tävlingen. Och det handlar inte om kommatecken och semikolon heller. Nog med Brasklappar.

Stort lycka till!