Vad roligt! Jättemånga svar har jag fått till min tävling ”Varför vill du ha en förstakapitelanalys av mig?”

Så kul att få läsa alla motiveringar, så svårt att välja ut den bästa. Rättelse – svårt att välja ut den näst bästa, tredje och fjärde.

EN (1) stack ut och vinner alltså en 1:a kapitelanalys. Grattis Päivi Karabetian!

Min motivering: En knockout – med humor, dråplighet och självdistans har Päivi övertygat mig om att hennes första kapitel – och resten av boken – kommer bli en försäljningssuccé utan dess like inom ett samtida ”samhällsfenomen”. Jag blir oerhört nyfiken på att ta del av ditt första kapitel!

På andra plats: Grattis Katarina Petersmo!

Med få och välskrivna ord, en liten gnagande oro att det inte duger, men en önskan om att äntligen få visa upp sin text till någon … jag får genast en önskan om att bli den första som läser ditt manus.  Du får 40 % rabatt på valfritt lektörspaket. Giltighetstid 6 månader.

På tredje plats: Monica Hammarstrand – grattis! Motiveringen: Du har en story som behövs! Jag vill vara den som hjälper dig att få den så bra som den förtjänar. Du får 40 % rabatt på valfritt lektörspaket. Giltighetstid 6 månader.

På fjärde plats: Eva Emanuelsson – grattis! Motiveringen: Nyfiken blir jag på din historiska historia och alla bybor. Vad händer där på landet – egentligen? Du får 40 % rabatt på valfritt lektörspaket. Giltighetstid 6 månader.

(Och vis av erfarenhet  – OBS – priset gäller upp till 50.000 ord. Efter det debiteras ord. taxa. Moms tillkommer.)

Utlottningen av tidningen Språk nr 1-18 föll på Monica Ivesköld. Grattis till dig. Tidningen kommer på posten.

Stort tack till alla deltagare! Hoppas våra vägar korsas en annan gång. Vinnarna kommer bli kontaktade via mail inom kort.