”Du har massor av magi i dina förslag. Jag älskar din rättframhet, krasshet och alla goda förslag.”

Åsa B

 

”Synöve har superbra och konstruktiva synpunkter, och de pressar mig vidare och får mig att utvecklas. Hon är hård, men rättvis, men ger även beröm och uppmuntrande ord när allt känns hopplöst.”

Lisa Willman

 

”TACK! För ett superfint utlåtande, jag känner mig jättepepp på att få klart manuset och kunna skicka iväg det till förlag. Det kändes som om du hade förstått det jag ville få fram, och kom med goda råd. Jag har fått massor av tankar och inspiration!”

 Nora Jenssen

”Det var himla spännande att läsa ditt utlåtande. Jag gillar det skarpt och det startar processer i mitt huvud. Ditt kompendium ”Vässa ditt manus” är strålande hjälpmedel. Jag kommer att behöva dina ögon för att få denna berättelse klar.”

Monica

 

Jag kan rekommendera Synöve till alla skrivande människor som inte vill strykas medhårs – utan vill komma framåt.

Lena Jendel

 

”Jag tycker att du gjort ett mycket gediget arbete, som jag är väldigt tacksam för. Det allra viktigaste är nog den uppmuntran jag fått, inte minst att du trodde på själva historien. Jag uppskattar alla anteckningar i marginalen om gestaltning och dialog. Det jag tycker är särskilt bra i ditt utlåtande är att du tar upp frågor, som genre och personteckning, disposition och strukturering, både i resonemangsform och som fortlöpande kommentarer till texten. På det sättet blir det lättare att ta det till sig och förstå resonemangen.”

Elisabet