”Ghostwriter Dufva” flanerar i Sthlm.

 

Det finns många som inte tycker om att skriva. Eller inte har tid att skriva, men gärna vill ha något berättat. När jag blir din spökskrivare omvandlar jag dina idéer och tankar till en välskriven och läsbar text. Jag ser till att du får texten som du vill ha den och utgår från dina anteckningar, halvfärdiga text (som står och stampar) eller ditt råmanus. Inledningsvis intervjuar jag dig, antingen att vi träffas eller via telefon. Du ska känna att din bok är i trygga händer och du kommer få chans att kommentera det fortlöpande arbetet via kontinuerliga rapporter. Därför kommer vi även ha löpande kontakt via telefon, möten eller via mejl. Du ska ju vara en del av processen, även om det är jag som gör slitgörat. Vid en självbiografi blir det löpande intervjuer oss emellan, allt för att fånga upp din unika röst och ton.

Det fina i kråksången är att du får ta åt dig hela äran av boken! Mitt namn kommer inte nämnas (bara om du vill, förstås), utan jag jobbar till hundra procent i bakgrunden. Vi skriver ett kontrakt där vi avtalar om sekretess och som är juridiskt bindande. Det kan bli väldigt personligt att skriva en bok tillsammans, så det är viktigt att båda parter känner sig trygga och har förtroende för varandra. Jag kommer givetvis inte kräva någon royalty vid bokförsäljning.

Jag erbjuder alla nya kunder ett kostnadsfritt textprov. Sedan kan du bestämma dig för om du vill gå vidare med mig som din spökskrivare. Välkommen att skicka in din idé och dina anteckningar, så skriver jag ett utkast.

Jag spökskriver självbiografier, romaner, krönikor, faktaböcker, artiklar, broschyrer, produktblad eller något annat som du vill ha skrivet, men som inte är från listan som följer: poesi, rim, högtidstal, blogginlägg, överklagan, cv, erotik, skoluppsatser, läromedel eller främlingsfientliga texter.

Vad kostar kalaset då, undrar du säkert nu. Och det är ju svårt att säga innan jag har bildat mig en uppfattning om vidden av arbetet. Alla projekt är naturligtvis unika. Men på ett ungefär så kostar det mellan 350-600 kronor per sida. Det beror på hur bråttom du har att det blir klart och hur mycket du har förberett i förväg. Ett projekt på 200 sidor kostar således mellan 70 000 – 120 000 kronor. Om det rör sig om ett mindre projekt på max 10 sidor, tar jag ut en startavgift på 1500 kronor och sedan 350 kr/sida. Observera att moms tillkommer. Skriv ner dina önskemål och begär en offert.

 

Jag tar betalt i förskott och du kan betala via faktura, Swish eller PayPal.

Vid större projekt kan betalningen delas upp.

Mina offerter innehåller en klausul, där jag tar mig friheten att gå upp i pris, om det visar sig att arbetet är mycket större än vad som beställdes/tänktes från början.

Jag åtar mig inte samarbeten som baseras på framtida royaltys.

Du kan även få förslag på olika förlag som du kan skicka den färdiga texten till, eller tips på hur du kan gå vidare ifall du vill trycka boken själv.

 

 

Välkommen att höra av dig till ”Ghostwriter Dufva”, så kan vi starta ditt unika projekt.